Rådgivning

Vores dygtige medarbejdere hjælper med professionel rådgivning hele vejen igennem projekteringen af ​​køletekniske anlæg. 

IMG 3683

Går du med nye anlægstanker?

Der kan være mange overvejelser når et gammelt anlæg skal erstattes af et nyt. Hvilken type anlæg? Og hvad med dimensionering? 

Vi er din professionelle rådgiver igennem hele projekteringen. Hos os er kunderne i centrum, og det har de altid været. Takket være vores dygtige medarbejder, har vi mulighed for at hjælpe og rådgive vores kunder på bedste mulig måde. Hos Polarkøl sikre vi os altid en god dialog med kunden, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning, som dækker kundens behov.

 

Tryghed og fordele ved en serviceaftale hos Polarkøl

Vælger du at lave en serviceaftale hos Polarkøl, får du adgang til en lang række fordele, der er med til at sikre, at dit anlæg altid yder optimalt. Vores serviceteknikere er specialister i dit anlæg, og hjælper dig altid godt i gang. Som ny kunde hos Polarkøl kommer du nemt og hurtigt i gang med din serviceaftale. Du skal blot skrive en mail til info@polarkol.dk. Så kontakter vi dig.

Her kan du kan læse mere om fordelene ved en serviceaftale.

Professionel rådgivning efter dine behov

Polarkøl hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Uanset om du har brug for køl, frys eller en helt anden løsning, tilbyder vi altid professionel rådgivning.  

Kontakt os