Rådgivning

Vores dygtige medarbejdere hjælper med professionel rådgivning hele vejen igennem projekteringen af ​​køletekniske anlæg. 

IMG 3683

Går du med nye anlægstanker?

Der kan være mange overvejelser når gammelt skal udskiftes med nyt. Hvilken type anlæg? Og hvad med dimensionering? 

Vi er din professionelle rådgiver igennem hele projekteringen. Vores kunder er i centrum, og det har de altid været. Takket være vores dygtige medarbejder, har vi mulighed for at hjælpe og rådgive vores kunder på bedste mulig måde. Hos Polarkøl sikre vi os altid en god dialog med kunden, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning, som dækker kundens behov

 

Har du brug for ekstra tryghed?

Vi har mange kunder som har efterspurgt, og er glade for at have en serviceaftale. Et grundigt eftersyn kan forebygge mange dyre driftstop. Med en serviceaftale får du mange fordele og rabatter. Det betyder blandt andet, at Polarkøls medarbejdere kommer i fast aftale intervaller og udfører lovpligtigt eftersyn. Hvis du ikke har en serviceaftale, søger vi for at lave den til dig. 

Læs mere om fordelene ved regelmæssig eftersyn af denne køleanlæg med en serviceaftale.

Professionel rådgivning efter dine behov

Polarkøl hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Uanset om du har brug for køl, frys eller en helt anden løsning, tilbyder vi altid professionel rådgivning.  

Kontakt os