Landbrug

Der er økonomiske fordele ved at forkøle den mælk, som kommer fra stalden inden den opbevares i mælketanken. Læs mere om forkøling af mælk her på siden.

IMG 2819 (48)

Vi står klar for landmænd i hele Nordjylland

Hos Polarkøl har vi hjulpet mange Nordjyske landmænd med at sikre hurtig og effektiv nedkøling af mælk. Vi er leveringsdygtige i alt indenfor: nedkøling af mælk med varmepumper, køleaggregater med kølemiddel og køleanlæg med CO2.

Mælkekøl med forkøl

Der er gode økonomiske fordele ved at forkøle den mælk, som kommer fra stalden inden den opbevares i mælketanken. Forkøl er ofte med brøndvand i første fase og brinekøl i sidste fase inden mælken kommer i mælketank. Med en korrekt dimensioneret løsning, når mælken ofte den rette temperatur inden den opbevares i mælketanken. Med denne løsning får du lave driftsomkostninger og sænker dit el-forbrug sammenlignet med et traditionelt køleanlæg uden forkøl.  

Den varme som mælken afsætter til brøndvandet, kan med fordel benyttes i stalden til eksempelvis drikkevand til dyrene.

IMG 2996 (1)

Varmegenvinding

Når mælk nedkøles, frigøres der store mængder af varme, som kan udnyttes til opvarmning af bygninger samt brugsvand i stald og stuehus. En god varmegenvinding kan spare dig for mange penge og erstatte for eksempel el og oliefyr.

Køle- og vaskestyring

Med en vaskeautomat med autodosering holdes mikroorganismer i mælken nede, og sikre dermed kvaliteten af ​​mælken. Vi har et bredt udvalg af vaskeautomater, som vi tilpasser efter din behov. 

Fordele ved vaskeautomater:

 • Brugervenlig styring
 • Automatdosering af vaske- og desinfektionsmiddel 
 • Temperaturovervågning
 • Måler dele af mælk i mælketanken 

Tryghed og fordele ved en serviceaftale hos Polarkøl

Vælger du at lave en serviceaftale hos Polarkøl, får du adgang til en lang række fordele, der er med til at sikre, at dit anlæg altid yder optimalt. Vores serviceteknikere er specialister i dit anlæg, og hjælper dig altid godt i gang. Som ny kunde hos Polarkøl kommer du nemt og hurtigt i gang med din serviceaftale. Du skal blot skrive en mail til info@polarkol.dk. Så kontakter vi dig.

Her kan du kan læse mere om fordelene ved en serviceaftale.

Har du brug for rådgivning?

Vi vil altid gerne hjælpe dig. Derfor kan du altid ringe til os på 8844 2220, og få professionel rådgivning. 

Kontakt os

Derfor skal du vælge os

Løsninger du kan stole på

Polarkøl er et autoriseret kølefirma, som er ISO 9001:2015 certificeret. Når du vælger en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed, kan du trygt stole på kvaliteten af det udførte arbejde. 

Vi har selvstændige og dygtige medarbejdere, som alle tager sig til tid til at yde den bedste service og et godt stykke arbejde hver gang.  

 

Ordentlighed
Ordentlighed
Kvalitet
Kvalitet
Den rigtige pris
Den rigtige pris
 • Unikke løsninger tilpasset dine behov

  Vores høje serviceniveau og dygtige medarbejdere gør, at vi er foretrukken leverandør af køle- og fryse løsninger til erhverv og industri i hele Nordjylland. Alle vores løsninger er altid tilpassede efter kundens behov og ønsker.

 • ISO 9001:2015 certificeret

  For os er kvalitet og ordenlighed vigtigt. Derfor er vi en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed. Når du vælger et certificeret kølefirma kan du stole på kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

  I henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelser nr. 100, bilag 7, er vi certificeret. Se vores ISO 9001:2015 certifikat. 

  Certifikatets gyldighedsområde er:

  Salg og dimensionering af nye varmepumper og køleanlæg. Opstilling, montering, idriftsætning, årlig eftersyn, reparation, vedligeholdelse og nedlukning af varmepumper og køleanlæg. Anlægstype A, B og C. 

 • Døgnvagt

  Vi har døgnvagt hele året, alle dage. Uden undtagelser.

  Et driftstop kan være en omkostningsrig affære hvis ikke det håndteres hurtigt. Det er derfor nødvendigt for os, at rykke hurtigt ud, så kunden ikke mister omsætning. 

 • Lav en serviceaftale og spar penge

  Hos Polarkøl har vi mange kunder som har efterspurgt og er glade for at have en serviceaftale. Et grundigt eftersyn kan forebygge mange dyre driftstop.

  Med en serviceaftale får du mange fordele. Det betyder blandt andet, at Polarkøls erfarne medarbejdere kommer i faste aftale intervaller og udfører lovpligtigt eftersyn samt gennemgår anlægget for evt. fejl og mangler. 

Professionel rådgivning efter dine behov

Polarkøl hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Uanset om du har brug for køl, frys eller en helt anden løsning, tilbyder vi altid professionel rådgivning.  

Kontakt os