Detail

Installation af køle- og fryseløsninger i professionel kvalitet, med mulighed for temperaturovervågning med alarmering og fuld temperaturdokumentation til egenkontrol.

IMG 3656

Butiksinventar i professionel kvalitet

Polarkøl hjælper dig med at finde den bedste løsning af kølemøbler til din virksomhed. Vi leverer kølemøbler til alt indenfor supermarkeder, specialbutikker, vinkøleskabe, slagtere, mejerirum med glasdøre, køle- og fryserum med opkørselsrampe, kølerum med vinduesparti og glasdøre mod butikken samt kølereoler. Vi hjælper dig med projektering og dimensionering igennem hele projektet. 

Egenkontrol med temperaturovervågnings alarm

Mange af vores kunder vælger en temperaturovervågnings alarm til deres køle- og fryserum og kølemøbler. Med en ekstern overvågning er overvågningsenheden koblet direkte på en pc-opkobling, så vi og kunden får hurtig besked hvis der går en alarm på anlægget.

Polarkøl tilbyder en brugervenlig trådløs temperaturovervågning med alarmering og fuld temperaturdokumentation til egenkontrol. Styringen er effektiv og præcis til temperaturovervågning, hvad enten temperaturen stiger eller falder. Alle brugere modtager en SMS og E-mail-varsling.

Serviceaftale

Vi har mange kunder som har efterspurgt, og er glade for at have en serviceaftale. Et grundigt eftersyn kan forebygge mange dyre driftstop. Med en serviceaftale får du mange fordele. Det betyder blandt andet, at Polarkøls medarbejdere kommer i faste aftale intervaller og udfører lovpligtigt eftersyn.

Læs mere om fordelene ved regelmæssige eftersyn af dit køleanlæg med en serviceaftale.

Har du brug for rådgivning?

Vi har altid en medarbejder, som sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os

Derfor skal du vælge os

Løsninger du kan stole på

Polarkøl er et autoriseret kølefirma, som er ISO 9001:2015 certificeret. Når du vælger en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed, kan du trygt stole på kvaliteten af det udførte arbejde. 

Vi har selvstændige og dygtige medarbejdere, som alle tager sig til tid til at yde den bedste service og et godt stykke arbejde hver gang.  

 

Ordentlighed
Ordentlighed
Kvalitet
Kvalitet
Den rigtige pris
Den rigtige pris
 • Unikke løsninger tilpasset dine behov

  Vores høje serviceniveau og dygtige medarbejdere gør, at vi er foretrukken leverandør af køle- og fryse løsninger til erhverv og industri i hele Nordjylland. Alle vores løsninger er altid tilpassede efter kundens behov og ønsker.

 • ISO 9001:2015 certificeret

  For os er kvalitet og ordenlighed vigtigt. Derfor er vi en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed. Når du vælger et certificeret kølefirma kan du stole på kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

  I henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelser nr. 100, bilag 7, er vi certificeret. Se vores ISO 9001:2015 certifikat. 

  Certifikatets gyldighedsområde er:

  Salg og dimensionering af nye varmepumper og køleanlæg. Opstilling, montering, idriftsætning, årlig eftersyn, reparation, vedligeholdelse og nedlukning af varmepumper og køleanlæg. Anlægstype A, B og C. 

 • Døgnvagt

  Vi har døgnvagt hele året, alle dage. Uden undtagelser.

  Et driftstop kan være en omkostningsrig affære hvis ikke det håndteres hurtigt. Det er derfor nødvendigt for os, at rykke hurtigt ud, så kunden ikke mister omsætning. 

 • Lav en serviceaftale og spar penge

  Hos Polarkøl har vi mange kunder som har efterspurgt og er glade for at have en serviceaftale. Et grundigt eftersyn kan forebygge mange dyre driftstop.

  Med en serviceaftale får du mange fordele. Det betyder blandt andet, at Polarkøls erfarne medarbejdere kommer i faste aftale intervaller og udfører lovpligtigt eftersyn samt gennemgår anlægget for evt. fejl og mangler. 

Professionel rådgivning efter dine behov

Polarkøl hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Uanset om du har brug for køl, frys eller en helt anden løsning, tilbyder vi altid professionel rådgivning.  

Kontakt os