Om Polarkøl

Polarkøl er en alsidig og pålidelig virksomhed i Nordjylland. Vi servicerer en bred vifte af brancher, herunder industrivirksomheder, dagligvarebutikker og landbrug. 

IMG 3655

Professionel rådgivning efter dine behov

Hos Polarkøl hjælper vi med rådgivning, projektering, salg og service samt systematisk vedligeholdelse og energioptimering af alle former for køletekniske anlæg. Om det gælder køleanlæg, frysere, kølerum, varmepumper eller anden form for køleinventar, så har vi en løsning der passer!

Vi har hovedkontor i Hjørring, men dækker hele Nordjylland med god service. Vi servicerer en bred vifte af brancher, herunder industrivirksomheder, dagligvarebutikker og landbrug.

Kunden i centrum

Vores kunder er i centrum, og det har de altid været. Takket være vores dygtige medarbejdere, har vi mulighed for at servicere vores kunder på den bedste mulige måde. Hos Polarkøl tager vi os altid en god dialog med kunderne, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning, der efterser kundens behov.

131766063 226331022304022 5998106734124634762 O

Døgnvagt

Med mange kunder i industri-og landbrugs branchen ved vi hvor vigtigt det er, at kan man få løst problemet hurtigt. Et driftstop kan være en dyr affære. Derfor har vi døgnvagt og står til rådighed hele døgnet rundt. På denne måde kan vi hurtigt få problemet løst, og kunderne er hurtige klar igen. Vi har et lager fyldt med reserveret, så vi kan klare det hele. 

Hvis du har en serviceaftale hos os, får du rabat på udkaldstillæg på døgnvagten. Der er også mange andre fordele ved en serviceaftale. Læs mere på siden, serviceaftale.

Medlem og certificeringer

Stolt Sponsor Sign
Eh Left Logo
Download
Certificeret 233
KMO

Medarbejdere hos Polarkøl

DSC 8862

Alexander Weesgaard

Indehaver & Køletekniker
aw@polarkol.dk
+45 50 10 10 56
LinkedIn
DSC 8104 (1)

Trine Weesgaard

Administration og service
trine@polarkol.dk
+45 29 81 12 20
LinkedIn
Jakob1 (1)

Jacob Nielsen

Køletekniker
jn@polarkol.dk
+45 29 81 12 25
DSC 8874

Mikkel Ritter

Køletekniker
mr@polarkol.dk
Gert

Gert Valgren

Køletekniker
gv@polarkol.dk
Adobestock 145312672

Henning

Montør
Adobestock 145312672

Lars Hendriksen

Elektriker

Overvejer du at tage uddannelsen som køletekniker?

Uddannelsen som køletekniker er en alsidig uddannelse, som har mange jobmuligheder. Her på siden kan du læse mere om adgangskrav, muligheder og meget mere. 

 

Vi er en ISO 9001: 2015 certificeret virksomhed. Du kan trygt stole på os. Vi tager ansvar og holder vores aftaler. Vi tilbyder god service, hvor prisen er den rigtige hver gang. 

Ordentlighed
Ordentlighed
Kvalitet
Kvalitet
Den rigtige pris
Den rigtige pris
 • En hverdag som køletekniker

  En køletekniker arbejder med køle- og klimaanlæg, og en vigtig del af en køleteknikers arbejde går ud på at justere, montere og reparere den pågældende anlæg. 

  En dag som køletekniker er indebærer typisk, at køre rund i hele Nordjylland til kunder og opstille og servicere deres køleanlæg. Montage og reparation af køleanlæg kan eksempelvis være i dagligvarebutikker, kølebiler, frysehuse, slagtere, bagere og mange flere. I jobbet som kølemontør, skal du vejlede kunder, i at benytte køleanlæggene og sikre at kunden bliver gjort opmærksom på de lovmæssige krav, som for eksempel lovpligtigt eftersyn. 

 • Uddannelsen som køletekniker

  Køleteknikeruddannelsen er udpeget som fordelsuddannelse, og vurderer derfor at have gode praktik og jobmuligheder.

  Uddannelsen er opdateret til trin: Køleassistent og køletekniker. Uddannelsen til køleassistent varer 2,5 år og uddannelse til køletekniker var 4,5 år. Har man færdiggjort uddannelsen som køleassistent, kan vælge efterfølgende at læse videre og blive køletekniker. 

  Begge uddannelsestrin er opbygget således, at de studerende først skal igennem et grundforløb og dernæst et hovedforløb, hvor der veksles mellem praktikperioder og skoleforløb.

   

 • Adgangskrav

  For at starte på grundforløbet skal man have gennemført 9./10. klasse, med min. karakteren 02 i matematik og dansk. Desuden skal man vurdere som værende  uddannelsesparat.

  For at gå videre på hovedforløbet skal den studerende har bestået dansk, engelsk, matematik på E-niveau og fysik på F-niveau. Endvidere skal den studerende have taget følgende certifikater i grundforløbet:

  • Arbejde med påfyldning af kølemiddel
  • Førstehjælp på mellemniveau
  • Elementær brandbekæmpelse
  • Arbejdsmiljø og sikkerhed ved svejsning og termisk skæring.

  For at starte på uddannelsens hovedforløb skal der desuden foreligge en uddannelsesaftale eller aftale om skolepraktik.

   

 • Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om uddannelsen som køletekniker, så kan du følge dette link og læse mere. 

  Link til uddannelse: UddannelsesGuide - Bliv køletekniker 

  Link til video om køleteknik: Video om køleteknik 

 • Ledige stillinger hos Polarkøl

  Søger du frihed under ansvar? Og vil du gerne have et ord at skulle have sagt i et Nordjysk kølefirma, som er i vækst? 

  Hos Polarkøl søger vi løbende kompetente medarbejdere. Vi tager altid godt imod en uopfordret jobansøgning. Så tøv ej med at sende din ansøgning som kølemontør. 

  Send din jobansøgning til info@polarkol.dk